Goedkoopste Afvalcontainer Goeree Overflakkee

Welkom bij ASGO BV.

Bedankt voor uw interesse in ASGO BV, de afvalspecialist van Goeree-Overflakkee en omstreken. Wij bieden u diverse services aan, ook voor maatwerk bent u bij ASGO BV op het juiste adres. Tevens kunt u via onze website snel en eenvoudig een container bestellen. Onze service: container op werkdagen voor 12:00 uur besteld dan plaatsen wij deze de volgende werkdag!

Hoe werken wij?

Onze afvalcontainers worden zo snel mogelijk bij u geplaatst. Wij vragen uw begrip indien uw plaatsing onder de huidige omstandigheden afwijkt van onze gebruikelijke service.

Doe de Postcodecheck

Wist u dat:
Als u bij ons een container besteld, u geen fysiek contact heeft met onze medewerkers. Bestel uw container hieronder veilig en snel! Wij zetten de container de volgende werkdag bij u thuis. Wanneer deze vol is kunt u ons dit per e-mail of telefoon laten weten. Wij komen de container dan weer bij u ophalen.

Bestel direct een afvalcontainer

Liever een Big Bag?

Nu speciaal voor klanten uit Goeree Overflakkee en omstreken​

Bedrijfsgegevens

Bankrelatie: Rabobank
Rekeningnr.: NL84 RABO 0127985387

Bankrelatie: ABN AMRO
Rekeningnr.: NL36 ABNA 044 200103

KvK Rotterdam: 
Inschrijving/dossier 23049212

Belastingdienst BTW nr:
8186.79.001.B01

Afvalregistratie:
Afvalnr. ZH511019VIHB

Slide containers

Handelsvoorwaarden

Op al onze offertes, op al onze opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zowel schriftelijk als mondeling zijn onze handelsvoorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Griffie van de arrondissementsrechtbank te Rotterdam. U kunt ze hier inzien.